Előre látható tervek


Sziasztok!
Arról már írtam, hogy eléggé el vagyok havazva, nagyon lassan alakul annak a tematikája is, hogy mi hogyan és mikor történik a bloggal.

Ami az én életemben első nagy változás, hogy elméletileg végre lesz saját macbookom, hogy tudjak rendesen dolgozni mivel amiben magukat a munkákat csináljuk, nincs windows-ra, jelenleg pedig a saját gépemen nyilván az van, a céges pedig céges, az nem használható minden másra és a blognak is jót tenne sok esetben.

Másrészt be szeretnék ruházni egy komolyabb fényképezőgépre és akció kamerára ami annyit tenne, hogyha a youtube csatorna tematikája is mert nagyjából körvonalazódott - nem sminkes videók és nem is bele-dumálos vlogok lesznek, ez egészen biztos - akkor elindul a csatorna, de igazából a bloghoz, nem külön.

Persze ezt régóta tervezem, de eszközileg már közelebb van. Pláne, hogy megvan végre a premier pro-m is, mivel Adobe Creative Cloudom van nem érné meg másik program hiába van jobb is.

Igazából szeretnék több tech témát belevinni, ami releváns és ezen kívül jótékonyságot, interjúkat, és helyeket ahol remek dolgokat lehet enni-inni vagy receptekkel, utazási beszámolókkal stb...

Ebből adódóan a smink nagyjából akkora része lesz a blognak ami belefér a személyesebb részbe, mert továbbra sem szeretnék ennél több időm arra szentelni, inkább írok a fotózásaimról és ha van komolyabb sminkem akkor esetleg annak kreatív oldaláról.

Nagyjából jelenleg így áll a helyzet, lehet lecserélődik az olvasó tábor, nem tudom, minden esetre egyelőre úgy áll, hogy lehet kicsit komolyabb lesz és kevésbé lányos.

Egy kis türelmet szeretnék azonban kérni a jelenlegi helyzetre -rengeteg munka- tekintettel. 

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates