Őszi programajánló 5.


Sziasztok!
Most a saját kerültemben Kőbányán megrendezett Sörfesztiválról írnék azaz az V. Oktoberfest Budapestről (Cím: 1101 Budapest X. kerület , Albertirsai út 2-4)
Október 5-8ig kerül megrendezésre a Kincsem Parkba.


"Eddig csak az első 5000 elővételes jegyvásárlónak tudtunk ajándék eredeti „Paulaner Oktoberfest” korsót biztosítani. Az idén, viszont 10.000 korsó áll rendelkezésre. Ne feledjétek, hogy minden évben új fajta korsót adunk. Így lesz ez az idén is."

Én is gyűjtöm a bécsi vásár bögréit ezért is emeltem ki ezt a részt.
Ezen túl pedig nyilvánvalóan az őszi borús fesztiválok egyik alapja nem csak itthon az Oktoberfest, persze más mint az eredeti német, de magyar módra élvezhetjük idén a lóverseny pálya lelátóin.



Bajor gaszto udvar: A legfinomabb „Oktoberfest” ételek

Kézműves sörutca: 25 hazai és nemzetközi kézműves sörfőzde sörkülönlegességei.

Vurstli: Vidámpark klasszikus „Oktoberfest” játékokkal.

Erdinger Sörsátor: Minden nap sváb bál 18.00-tól hajnalig

Lóverseny Pálya: Részletes versenyprogram hamarosan

Belépők:

Akciós napijegy július 31-ig: 990 Ft 1000 db áll rendelkezésre, nem tartalmaz korsót,de igénybe vehető az ingyenes buszjárat a Stadionoktól.

Elővételes napijegy: 1990 Ft, mely 1 db eredeti Oktoberfest Paulaner korsót tartalmaz a készlet erejéig (10.000 db) és ingyenes buszjáratot a Stadionoktól.

Elővételes bérlet: 2990 Ft, mely 4 napra szól, 1 db eredeti Oktoberfest Paulaner korsót tartalmaz a készlet erejéig (10.000 db) és ingyenes buszjáratot a Stadionoktól.

VIP bérlet: 9900 FT, mely 4 napra szól, 300 db áll rendelkezésre, 1 db 1 literes eredeti Paulaner korsót tartalmaz. Soron kívüli belépést, garantált ülőhelyet, idén először asztalfoglalási lehetőséget minimum 6 fő esetén, és VIP fűtött, épületen belüli mosdókat.

Forrás: a rendezvény közösségi oldala és honlapja

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates